Met behulp van cookies kunnen wij onze diensten leveren. Als u gebruikmaakt van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. OK
woordenboek / woordenboek Nederlands / Nederlands-Nederlands woordenboek TightLegging Adidas Originals Purple Glow Adidas TK1clJ3uF

vertaling en definitie "walging", woordenboek Nederlands-Nederlands online

walging

Definitions
Colourful Nelly Check By ShortsPurple Nly 8n0wOkP
een sterke weerzin die fysiek gevoeld wordt
Extreme haat of walging, het gevoel van volslagen afkeer.
  Show declension of walging

Voorbeeld zinnen met "walging", vertaalgeheugen

Ik deel uw walging .
Ik ben ziek... van angst en walging tegen mezelf. TightLegging Adidas Originals Purple Glow Adidas TK1clJ3uF
Heeft deze baby walging u?
+ 30 Ik zal jullie heilige offerhoogten verwoesten+ en jullie wierooktafels omverhalen. Jullie lijken zal ik op de lijken van jullie walgelijke afgoden* stapelen,+ en ik* zal me vol walging van jullie afkeren. shirt Black shirt Quiksilver T T Quiksilver Print Black T Print Quiksilver Ibv7mfyY6g
Toen we voor het eerst de rol van walging onderzochten bij moreel oordeel, vroegen we ons af of dit soort uitspraken meer effect zouden hebben op individuen die gemakkelijker walgen.
Waarom je zo vol walging keek toen ik suggereerde dat jullie seks gehad hadden.

TightLegging Adidas Originals Purple Glow Adidas TK1clJ3uF

Teleurstelling, frustratie, walging , verontwaardiging.
Je ziet er vol walging uit.
De herinnering aan hem vervult me met'n gruwelijke walgingCecreamT CecreamT White Print shirt CecreamT White Grace Grace Print Grace shirt dxsrthQC.
Maar ik sterf liever met mijn waardigheid, dan te moeten leven met de schande, de walgingComet Salomon Flow TankTop Yucca Flow Flow Yucca Comet TankTop Salomon Salomon Comet TankTop F13JcTlK, wetende wat je gedaan hebt.
In de Journal of Marriage and the Family wordt opgemerkt: „Vrouwen maken melding van gevoelens van angst, schuld, ongerustheid, opgelatenheid en zelfs walging .”
TightLegging Adidas Originals Purple Glow Adidas TK1clJ3uF
Over gevoelens van leegte en walging die ze al sinds hun jeugd kennen
Ik zie je al vier maanden lang steeds verder wegzakken...... in een moeras van zelfhaat en walging
Het standpunt van de Europese Unie ten aanzien van Cuba mag niet gebaseerd worden op de diepgewortelde haast fysieke walgingmarine shirt farine Print Caprier Lacoste T xBsChotQrd en afkeer die de Cubaanse politieke realiteit en de persoon van Fidel Castro oproepen.
Het was logisch dat we onze walging over de andere sekse uitten... en dat we tegelijkertijd het bed met iemand deelden.
Ze probeert woede en walgingRed multicolor Laag Sneakers Bugatti Bugatti Laag Sneakers nOwPX80kN over te brengen, maar haar opgeheven, samengetrokken wenkbrauwen geven aan dat ze een diepe angst maskeert.
Hamas bloeit op in deze chaos onder de hoogste leiders van Fatah die een walging voor Abbas en de Palestijnse leiders op de Westelijke Jordaanoever hebben.
Zij zien met leedwezen en walging de immorele, onrechtvaardige, onbarmhartige en goddeloze praktijken die worden beoefend, vooral dingen die valselijk onder de dekmantel van het christendom en in de naam van God worden bedreven.
TightLegging Adidas Originals Purple Glow Adidas TK1clJ3uF
De jonge man die populariteit, een fijne tijd, veiligheid, plezier en zelfs liefde belooft terwijl hij alleen maar passie en de duivelse uitvloeisels daarvan kan geven, is zijn manzijn ontrouw, want hij heeft alleen maar schuldcomplexen, afschuw, haat, gruwel, walging en misschien zelfs onwettige zwangerschap en schande te bieden.
Vol walging over haar verwilderde uiterlijk stuurde de prins de vrouw weg.
En ons zweet alleen al kan woede, angst of walging afgeven.
Slim Overhemd Blue Seidensticker Seidensticker Blue Seidensticker Overhemd Slim FitZakelijk FitZakelijk rExBoeQdWC
Maar hij dient daarna niet een gevoel van walging of van spijt te hebben over verspilde of verkeerd bestede tijd.
Het was logisch dat we onze walging over de andere sekse uitten...... en dat we tegelijkertijd het bed met iemand deelden
Hebr.: ra·zōnʹ; T: „magerheid”; LXXVg: „(over)verzadiging; zatheid; walging .” AmbraSandalen Evita AmbraSandalen Evita Blue Evita Light Light AmbraSandalen Light Blue Evita Blue AL354cRjq
Als Gregory ze vermoordde, zou het zijn uit walging voor zichzelf00Poloshirt Lacoste Fit Ph4012 Black Normal xoCBeQrdW
    Pagina 1. Gevonden 291 zinnen matching zin walging.Gevonden in 4 ms.Vertaling herinneringen worden gecreëerd door de mens, maar gericht door de computer, wat kan leiden tot fouten. Ze komen uit vele bronnen en worden niet gecontroleerd. Wees gewaarschuwd.

    Check translations in other languages: