De Verhuisspecialist uit Rotterdam en omstreken

Particulier of bedrijf, wij zijn van alle markten thuis. Vraag een offerte aan via ons online offerteformulier.

Particuliere verhuizingen

Een particuliere verhuizing is het type verhuizing dat we ondertussen kunnen dromen. We hebben deze in het verleden zo vaak voor onze klanten uitgevoerd, dat we deze graag tot in detail voor je verzorgen. Van eenvoudige verhuizingen tot aan verhuizingen met lastige objecten.

Bedrijfsverhuizingen

Dient uw bedrijf te verhuizen? Ook dit is een van de specialiteiten van Verhuizers-Rotterdam. Met ons uitgebreide wagenpark en professioneel materieel kunnen we elke bedrijfsverhuizing aan. Wij realiseren een bedrijfsverhuizing zonder zorgen.

Inboedelopslag

Naast verhuizingen biedt Verhuizers-Rotterdam ook inboedelopslag aan. Verhuist u naar een tijdelijke woning? Of heeft u archiefopslag nodig? Geen probleem! Uw bezittingen worden veilig opgeslagen in ons depot, onder camerabewaking, kamertemperatuur en volledig verzekerd.

Waarom kiezen voor Verhuizers-Rotterdam?

We zijn een ervaren verhuisbedrijf dat al sinds 2013 actief is. Niet alleen binnen of rondom Capelle a/d IJssel maar door het hele land worden er verhuizingen door ons verzorgd.

Wij zijn in het bezit van de verplichte NIWO Eurovergunning. Dit is een vergunning die verplicht is wanneer een onderneming goederen transporteert voor derden. De onderneming wordt onder andere getoetst op betrouwbaarheid, kredietwaardigheid en vakbekwaamheid.

Volledig verzekerd

Bij Verhuizers-Rotterdam is de complete verhuizing verzekerd tijdens het inladen, uitladen en transport van de inboedel tegen schade.

Snel een offerte op mat

Via ons uitgebreide offerte formulier kan je een op maat gemaakte offerte aanvragen.

Full-service van A tot Z

Om de verhuizing zo efficiƫnt mogelijk te laten verlopen helpen wij met de verhuizing van A tot Z.

Voordelige tarieven

Doordat wij vlot en efficiƫnt werken kunnen wij de verhuizingen aanbieden tegen een scherp tarief voor een vaste prijs.

Binnen 24 uur een scherpe offerte ontvangen?

Verhuizers-Rotterdam is de verhuisspecialist bij jou in de regio

Verhuizers-Rotterdam is al meer dan tien jaar actief als verhuisbedrijf. Rotterdam en de weide omtrek is ons werkgebied. Ook voor seniorenverhuizingen, internationale verhuizingen en bedrijfsverhuizingen kunt u bij ons terecht.

Boek uw verhuizing bij Verhuizers-Rotterdam en profiteer van de vele voordelen:

  • Jarenlange ervaring en kennis
  • Volledig verzekerd
  • Scherpe tarieven